ACT

ACT is al enkele jaren een trouwe klant van Stravers en bestelt sinds 2017 een breed scala aan relatiegeschenken. We zijn trots dat we ACT tot onze klantenkring mogen rekenen en vertellen graag meer over onze prettige samenwerking.

Duurzaamheidsdoelen

ACT, een internationaal bedrijf, richt zich op het bereiken van verschillende duurzaamheidsdoelen van organisaties over de hele wereld. Met wereldwijde oplossingen voor duurzame energie worden organisaties geholpen een duurzaam energiegebruik te bereiken en wordt de mondiale energietransitie versneld.

Prachtige bestelling

De afgelopen tijd bestelde ACT tal van producten, onder meer lanyards, notitieboekjes, draagtassen, drinkbekers, truien, hoodies, balpennen en bamboe waaiers. We lichten in dit blog de meest recente bestelling uit, die bestond uit een RVS lunchset (dubbelwandige vacuümfles, lunchbox en een bestekset), een speelkaartenset, paraplu’s en reisbekers.

Gepersonaliseerde producten

De RVS lunchset is gegraveerd met het logo van ACT, terwijl de paraplu’s, de speelkaartenset en het tasje voorzien zijn van een bedrukking in twee kleuren (het beeldmerk in het blauw en ‘ACT’ in het wit). De dubbelwandige reisbekers zijn prachtig gegraveerd met het ACT-logo; een duurzame manier om goed onder de aandacht te komen.